Medewerkers

Management team van de Ichthusschool

Juf Marja van Wijngaarden (links), juf Rita de Viet (midden) en Jaco Vink (rechts) vormen met elkaar het managementteam van de Ichthusschool.

Intern begeleiders van de Ichthusschool.

Juf Lisette de Groot (links) is intern begeleidster van groep 3-8. Zij werkt op maandag en woensdag. Juf Mariska van der Wal (rechts) is intern begeleidster van de groepen 1-2. Zij werkt 4 uur in de week op wisselende momenten. Beiden zijn ook Kanjercoördinator en aanspreekpunt voor de Acadingroepen.

Geertje de Groot

Geertje de Groot is administratief medewerkster van de Ichthusschool. Zij werkt op woensdag om de week en op vrijdag.

Juf Henriëtte de Jong

Juf Henriëtte werkt op maandag t/m vrijdag in de Nemo groep

Juf Marja van Wijngaarden

Juf Marja werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag om de week in de Goudvisgroep. Juf Marja is onderbouwcoördinator en lid van het managementteam.

Juf Esther de Graaf

Juf Esther werkt om de week op donderdag en vrijdag in de Goudvisgroep. Ook werkt ze op maandag om de week in groep 4. Tot aan de voorjaarsvakantie is zij met zwangerschapsverlof. Tot die tijd wordt ze vervangen door juf Dineke

Juf Dineke Zweere

Juf Dineke werkt op donderdag om de week en vrijdag in de Goudvisgroep. Op maandag om de week werkt ze in groep 4.

Juf Alinda Blonk

Juf Alinda werkt op maandag, dinsdag en vrijdag in de Zeepaardgroep vanaf de herfstvakantie.

Juf Gonny Bouter

Juf Gonny werkt op donderdag en vrijdag in de Zeepaardgroep tot aan de herfstvakantie. Daarna werkt ze op woensdag en donderdag.

Juf Jolanda Ernst

Juf Jolanda werkt op maandag, dinsdag en woensdag in groep 3a.

Juf Lianne Versluis

Juf Lianne werkt op donderdag en vrijdag in groep 3a.

Juf Harriet van Schoonhoven

Juf Harriet werkt op maandag, woensdag om de week, donderdag en vrijdag in groep 3b.

Juf Elma den Besten

Juf Elma werkt op dinsdag en woensdag om de week in groep 3b.

Juf Mieke Saly

Juf Mieke werkt op maandag om de week, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in groep 4. Juf Mieke is rekencoördinator.

Juf Martina Boersma

Juf Martina werkt op maandag t/m vrijdag in groep 5a.

Juf Eline Braal

Juf Eline werkt op maandag, dinsdag en woensdag in groep 5b.

Juf Mariska van der Wal

Juf Mariska werkt op donderdag en vrijdag in groep 5b.

Juf Rita de Viet

Juf Rita werkt op maandag en dinsdag in groep 6. Juf Rita is bovenbouwcoördinator en lid van het managementteam. Juf Rita begeleidt alle stagiaires op de Ichthusschool.

Juf Froukje Bootsma

Juf Froukje werkt op woensdag, donderdag en vrijdag in groep 6.

Meester Eric van Nieuwkerk

Meester Eric werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in groep 7. Meester Eric is ICT coördinator van de Ichthusschool.

Juf Lisette de Groot

Juf Lisette werkt op vrijdag in groep 7.

Juf Carla Spruit

Juf Carla werkt op maandag om de week, dinsdag en woensdag in groep 8.

Juf Heleen Verkerk

Juf Heleen werkt op maandag om de week, donderdag en vrijdag in groep 8. Juf Heleen is Kanjercoördinator.

Juf Ilse Marije Groenen

Juf Ilse Marije is onderwijs assistent en werkt op woensdag, donderdag en vrijdag in groep 1 t/m 3.

Juf Jacqueline Molenaar

Juf Jacqueline is onderwijs assistent en werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in groep 3 t/m 8.

Juf Eefje Vermeulen

Juf Eefje is klassenhulp en werkt op dinsdag en donderdag in de Zeepaardgroep.

Geerard Siereveld

Geerard is conciërge en werkt op maandag om de week en donderdag.

Jaco Vink

Jaco Vink is directeur van de Ichthusschool en werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.